Nieuws

Opvoedbegeleiding

Heb je er alles aan gedaan om je opvoedvraagstuk op te lossen en hebben tips en trucs niet voor een blijvende oplossing gezorgd, dan kan het zijn dat er iets speelt op een diepere laag.

Een opvoedopstelling laat snel zien wat de werkelijke oorsprong van je vraagstuk is en zorgt voor een blijvende oplossing.

Bel of mail voor een afspraak.


Emotionele weerbaarheidstraining

Donderdagmiddag 20 februari is de emotionele weerbaarheidstraining voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 gestart. De groep voor kinderen uit groep 2, 3 en 4 is nog niet compleet nog 2 aanmeldingen en dan kan ook deze groep starten. Bel of mail voor een kennismakingsgesprek.

Het is belangrijk als je kind emotioneel weerbaar is, leren doe je met je gevoel en je verstand. Balans daarin is heel belangrijk.

Voor individuele coaching is geen wachtlijst.

Zie hier meer informatie over de weerbaarheidstraining basisschool.

Ook start er weer een jongerengroep, zie hier voor meer info Weerbaarheidstraining middelbare school

Wilt u meer informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.


Groepstraining Ik leer leren

Bij minimaal 4 aanmeldingen start de groepstraining Ik leer leren, voor kinderen uit groep 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school. Hoe leer ik? Waarom leer Ik? Wat heb ik nodig om te kunnen leren? Allemaal vragen die aan bod komen in  de Ik leer leren training. Deze training kan ook individueel gedaan worden, er is geen wachtlijst.

Zie hier  voor meer informatie over de training.

Wilt u meer Informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier .


Geen wachtlijst voor individuele coaching en opvoedbegeleiding

 


Brugklastraining “Plezier op school”

Donderdag 27 en vrijdag 28 augustus is er een 2 daagse sociale vaardigheidstraining voor kinderen uit groep 8 die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan. Zie voor meer informatie op de website bij trainingen. Aanmelden is al mogelijk.

© 2020 Hier ben ik Trainingen