Nieuws

Brugklastraining “Plezier op school”

Donderdag 29 en vrijdag 30 augustus 2019 is  de 2- daagse brugklastraining “Plezier op school”. Dit is een sociale vaardigheidstraining ter voorbereiding op de overstap naar de brugklas. Lees voor meer informatie bij trainingen.

Er zijn nog enkele plekken vrij.

Aanmelden kan via het contactformulier of telefonisch.


Emotionele weerbaarheidstraining

Na de zomervakantie starten er weer nieuwe groepen, aanmelden is nog mogelijk. Bel of mail voor een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk als je kind emotioneel weerbaar in de nieuwe groep begint, een goede start is heel belangrijk.

Voor individuele coaching is geen wachtlijst.

Zie hier meer informatie over de weerbaarheidstraining basisschool.

Ook start er weer een jongerengroep, zie hier voor meer info Weerbaarheidstraining middelbare school

Wilt u meer informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.


Groepstraining Ik leer leren

Bij minimaal 4 aanmeldingen start de groepstraining Ik leer leren, voor kinderen uit groep 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school. Hoe leer ik? Waarom leer Ik? Wat heb ik nodig om te kunnen leren? Allemaal vragen die aan bod komen in  de Ik leer leren training. Deze training kan ook individueel gedaan worden, er is geen wachtlijst.

Zie hier  voor meer informatie over de training.

Wilt u meer Informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier .


Geen wachtlijst voor individuele coaching en opvoedbegeleiding


© 2019 Hier ben ik Trainingen