Nieuws

Opvoedbegeleiding

Heb je er alles aan gedaan om je opvoedvraagstuk op te lossen en hebben tips en trucs niet voor een blijvende oplossing gezorgd, dan kan het zijn dat er iets speelt op een diepere laag.

Een opvoedopstelling laat snel zien wat de werkelijke oorsprong van je vraagstuk is en zorgt voor een blijvende oplossing.

Wegens de Corona richtlijnen doe ik momenteel geen opvoedopstellingen, digitaal kan ik jullie wel op weg helpen. Bel of mail voor de mogelijkheden.


Emotionele weerbaarheidstraining

Het is belangrijk als je kind emotioneel weerbaar is, leren doe je met je gevoel en je verstand. Balans daarin is heel belangrijk. Vooral nu in deze onzekere tijd met het Corina virus. De groepstrainingen zijn door de 1,5 meter afstand kleiner maar gaan dus wel gewoon door.

Na de zomervakantie beginnen er weer nieuwe groepjes of individuele coaching.

Vooral volle hoofden en emotionele blokkades kan heel goed digitaal met de Matrixmethode verholpen worden, maar een afspraak in mijn praktijk is ook mogelijk.

Zie hier meer informatie over de weerbaarheidstraining basisschool.

Ook start er weer een jongerengroep, zie hier voor meer info Weerbaarheidstraining middelbare school

Wilt u meer informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.


Groepstraining Ik leer leren

Bij minimaal 4 aanmeldingen start de groepstraining Ik leer leren, voor kinderen uit groep 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school. Hoe leer ik? Waarom leer Ik? Wat heb ik nodig om te kunnen leren? Allemaal vragen die aan bod komen in  de Ik leer leren training. Deze training kan ook individueel gedaan worden, dat kan heel goed digitaal.

Zie hier  voor meer informatie over de training.

Wilt u meer Informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier .


Geen wachtlijst voor individuele coaching en opvoedbegeleiding

Bel voor de mogelijkheden in de Corona tijd.


© 2020 Hier ben ik Trainingen