Nieuws

Opvoedbegeleiding

Heb je er alles aan gedaan om je opvoedvraagstuk op te lossen en hebben tips en trucs niet voor een blijvende oplossing gezorgd, dan kan het zijn dat er iets speelt op een diepere laag.

Een opvoedopstelling laat snel zien wat de werkelijke oorsprong van je vraagstuk is en zorgt voor een blijvende oplossing.

Bel of mail voor een afspraak.


Emotionele weerbaarheidstraining

Woensdagmiddag 18 september is een midden/bovenbouw groep gestart. Bij genoeg aanmeldingen begint er weer een nieuwe groep, bel of mail voor een kennismakingsgesprek.

De onderbouwgroep ( groep 2 t/m 4) start na de herfstvakantie, aanmelden is nog mogelijk

Het is belangrijk als je kind emotioneel weerbaar is, leren doe je met je gevoel en je verstand. Balans daarin is heel belangrijk.

Voor individuele coaching is geen wachtlijst.

Zie hier meer informatie over de weerbaarheidstraining basisschool.

Ook start er weer een jongerengroep, zie hier voor meer info Weerbaarheidstraining middelbare school

Wilt u meer informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.


Groepstraining Ik leer leren

Bij minimaal 4 aanmeldingen start de groepstraining Ik leer leren, voor kinderen uit groep 8 en klas 1 en 2 van de middelbare school. Hoe leer ik? Waarom leer Ik? Wat heb ik nodig om te kunnen leren? Allemaal vragen die aan bod komen in  de Ik leer leren training. Deze training kan ook individueel gedaan worden, er is geen wachtlijst.

Zie hier  voor meer informatie over de training.

Wilt u meer Informatie over Hier ben ik trainingen of heeft u vragen over deze training? Neem dan contact met mij op via het contactformulier .


Geen wachtlijst voor individuele coaching en opvoedbegeleiding


© 2019 Hier ben ik Trainingen