Kindertrainingen

Hier ben ik kindertrainingen biedt op praktische wijze oplossingen of handvatten voor leer- en sociaal-emotionele problemen. In de praktijk zien we namelijk dat die vaak met elkaar verbonden zijn, vaak begint een leerprobleem met een emotioneel probleem of andersom.

Zelfvertrouwen brengt kinderen balans en geluk. De positie in de groep en prestaties op school: het zijn geen doelen op zich, maar onderdelen van het leven. Veel volwassenen zijn als kind gepest en houden daar hun hele leven last van; ze zijn vaak niet zichzelf en uiten zich geremd, introvert of arrogant.

Door omstandigheden kan ieder kind tijdelijk uit balans raken. Daardoor trekt het zich terug in zichzelf, wordt het onzeker of probeert het juist zichzelf te overschreeuwen. Positieve ervaringen helpen een kind het vertrouwen in zichzelf terug te krijgen en zijn of haar innerlijke kracht opnieuw te ontdekken. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat een kind steviger in zijn schoenen staat, waardoor het zich optimaal kan ontwikkelen.

Tienertraining

Tienertraining Veel jongeren hebben in de pubertijd in verschillende sociale situaties problemen. Soms wordt daarop gereageerd door zich terug te trekken en moeilijke situaties te vermijden. …

Lees meer »

Pubertraining

Pubertraining Veel jongeren hebben in de pubertijd in verschillende sociale situaties problemen. Soms wordt daarop gereageerd door zich terug te trekken en moeilijke situaties te vermijden. …

Lees meer »
© 2023 Hier ben ik Trainingen