Hier zijn wij!

Marinka

Hier ben ik: Marinka Ruiter-Odijk (1966), getrouwd en moeder van drie kinderen van 22, 26 en 29 jaar. Ik woon in Maarssen, dit ligt vlakbij Utrecht.

De opzet van Hier ben ik trainingen is kenmerkend voor wat ik belangrijk vind. Mensen, en zeker kinderen, moet je nemen zoals ze zijn: je mag er zijn, je bent precies goed, zo ben jij. Mijn motivatie als kinder /opvoedcoach komt voort uit een christelijke levensovertuiging. Elk kind/jongere of ouder is welkom ongeacht religie of cultuur.

In mijn werk in verschillende dienstverlenende functies heb ik ervaren hoe belangrijk goed luisteren is. Omdat ik zocht naar meer verdieping heb ik de keuze gemaakt om kinderen en ouders beroepsmatig te gaan begeleiden.

De rode draad in de opleidingen die ik heb gevolgd is “groeien in stabiliteit”. Inmiddels ben ik opgeleid en gecertificeerd tot: trainer sociaal emotionele weerbaarheidstrainingen, trainer brugklastraining “Plezier op school”, trainer “Ik leer leren”, Kindercoach en Opvoedcoach. Als Kindercoach heb ik me bekwaamd in oplossingsgericht en systemisch coachen.

Ik kan me daarom richten op kinderen en jongeren van verschillende leeftijden: van 5 jaar tot 19 jaar. Deze kinderen en jongeren komen uit verschillende plaatsen; Maarssen, Utrecht, De Meern, Vleuten, Nieuwegein, Houten, Breukelen, Loenen, Kockengen, Woerden.

Marinka Ruiter / Maarssen in de provincie Utrecht.

Meriam-gezin

Meriam

Hier ben ik: Meriam van Kippersluis (1971), samenwonend en moeder van twee kinderen van 18 en 21 jaar. Ik woon in Breukelen.

Ik ben opgeleid tot sociaal pedagoog aan de Hogeschool van Amsterdam met als specialisatie coachen en begeleiden. Tevens heb ik een specialisatie gevolgd voor familieopstellingen. Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest als ambulant begeleider voor licht verstandelijk beperkte jongeren en gezinnen. Ik heb er veel zin in om samen met Marinka in de workshop Tijd van je Leven ouders te gaan begeleiden een gezinsplan te maken. Ik hoop ouders te kunnen helpen zicht te krijgen op hun gezinsmissie en handvatten te geven voor het verder ontwikkelen van een rijk gezinsleven. In de workshop is veel ruimte voor kringgesprekken en wat is nu leuker en leerzamer dan putten uit andermans ervaring!

© 2023 Hier ben ik Trainingen