Leren is complex

Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw hoe belangrijk voorwaarden zijn om te kunnen leren. Welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en goed in je vel zitten blijken minstens zo belangrijk te zijn voor goede leerprestaties dan kennis alleen.

De Ik leer leren training is een speciaal ontwikkeld programma voor kinderen vanaf groep 7/8 die makkelijker en slimmer willen leren leren. Het richt zich met name op voorwaarden die van belang zijn om te kunnen presteren. Daarmee is deze training uniek in zijn soort.

Het verschil met huiswerkbegeleiding is dat de Ik leer leren training kinderen leert welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. Waar huiswerkbegeleiding vaak gaat over de inhoud van de vakken, gaat Ik leer leren over HOE te leren.

De training bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur. Het is een groepstraining van maximaal 6 kinderen en wordt gegeven in Maarssen. De kosten van deze 5 lessen zijn 182,50 dat is inclusief het werkboek. Voorafgaand is er een kennismakingsgesprek met het kind en ouder(s), de kosten hiervoor zijn 40 euro.

De planning is te starten in de week van 22 mei, dag en tijdstip zijn in overleg. Voor meer informatie en aanmelden stuur een mail of neem telefonisch contact op, zie de contact button.